Sublime Streams

Altijd de juiste toon
voor jouw business

Op de werkvloer, in de winkel of in een restaurant is muziek sfeerbepalend. Dus wil jij ook de juiste sfeer in jouw onderneming? Maak dan gebruik van Sublime Streams!

Sublime Streams beïnvloedt op positieve wijze de stemming van bezoekers, klanten en personeel in iedere ruimte. Non-stop muziek zonder onderbrekingen van nieuws, weer, verkeer en reclame.

Via verschillende abonnementsvormen kan jij kijken wat het beste bij jouw merk past.

Alle streams worden samengesteld door de muziek-programmeurs van Sublime. Meerdere locaties? Kies voor Corporate en we stellen in overleg met jou een geheel op maat gemaakt kanaal samen.

Voor een nog sterkere merkbeleving kunnen er gepersonaliseerde reclamespots worden toegevoegd, per vestiging of per regio en kan de muziek per dagdeel worden aangepast. Daarnaast is de marketingafdeling altijd zelfstandig in de lead als het gaat om het verspreiden van instore commercials.

One Player to Rule Them All

Bekijk hoe Sublime Streams werkt

Is it so easy?

Meest voorkomende vragen

Wat als de internetverbinding wegvalt..?

Wanneer de verbinding wegvalt,  speelt de speler een soort herhaling van de afgelopen 5 uur af zodat er altijd muziek door de speakers te horen is. Onze supportafdeling is altijd op de hoogte van players die niet meer ‘online’ zijn.  Wanneer u contact met ons opneemt, hebben wij vaak al gezien dat er een player in ons overzicht mist maar weten dan niet dat het om een storing betreft.  Neem bij storingen dus altijd contact met ons op.

Commercials die gescheduled zijn, blijven gewoon op de ingestelde interval te horen aangezien dit eigen content is en opgeslagen mag worden.  Bij een herstart van de player is de noodmuziek niet meer hoorbaar.

Is de player mijn eigendom?

Onze player krijgt u in bruikleen bij het afnemen van onze dienstverlening.

Wanneer uw contract stopt met Sublime Streams, moet de player naar ons retour.

Moet ik zelf kabels in huis hebben bij de installatie?

De enige kabel die u nodig heeft, is een internetkabel. Standaard komt de player met een audiokabel (minijack naar tulp).

Werkt de player op Wifi?

Helaas werken onze players alleen op een bekabelde internetverbinding.

Wifi blijkt uit de praktijk te instabiel om een goede kwaliteit te waarborgen.

Sublime,.. dat is toch Funk, Soul & Jazz?

Dat klopt! Sublime staat voor de beste Funk, Soul & Jazz maar brengt met Streams een totaaloplossing op de markt. Dat wil zeggen dat we bepaalde streams ‘labelen’ met Sublime vormgeving. Dat kun je zien als een soort keurmerk.

Naast deze drie pijlers van Sublime, zijn er eindeloze mogelijkheden in genre. Lounge, 80’s, Disco, Dance, Top40 of Global Music? Het is slechts een kleine greep uit wat we op dit moment in ons aanbod hebben.

Zelf een playlist samenstellen is uiteraard mogelijk! Dat maakt Sublime flexibel en interessant voor elke klant.

Wat maakt Sublime Streams anders dan Spotify en/of Concurrenten?

Allereerst mag Spotify niet zakelijk of commerciel gebruikt worden. Spotify is er voor thuisgebruik en bij controle kan dat zorgen voor problemen. Daarnaast is Sublime Streams het eerste product in Nederland dat in staat is om marketingtools sneller in te zetten en zelfs met segmentatie op vestiginggroep of regio.

Er is geen tussenkomst nodig van derden om een specifieke boodschap te laten horen.

Dat kan de marketeer volledig zelfstandig en geeft enorm veel controle over het merk en de merkbeleving!

Heb ik een internetverbinding nodig?

Om gebruik te maken van Sublime Streams heb je een stabiele internetverbinding nodig.  De minimum eisen hiervoor zijn 10mb download.

Wat is de levertijd van Sublime Streams?

De levertijd van een player met standaard kanalen is maximaal 7 werkdagen, afhankelijk van de bezorgdienst.

Moet ik buma/stemre betalen om muziek te mogen draaien?

Iedereen die muziek ten gehore brengt anders dan de thuissituatie, is verplicht om daarvoor een afdracht te betalen aan de Bumra/Stemra.

Licenties zijn eenvoudig te berekenen en af te sluiten via www.mijnlicentie.nl.  Sublime Streams kan helpen met het afsluiten van een licentie.

Music for every mood

Kies je Genre

icon

SUBLIME 500

icon

JAZZ

icon

DISCO

icon

LOVE

icon

80'S

icon

SMOOTH

icon

GLOBAL MUSIC

icon

LOUNGE

One Player to Rule Them All

Kies jouw Sublime Streams Pakket

License Only

Fan van sublime en deze in je winkel aanzetten? Met onze Sublime Licentie is het toegestaan om in je winkel naar Sublime te luisteren inclusief onze themakanalen!

€10per maand

  • Licentie voor Sublime om zorgeloos te luisteren naar de beste Funk, Soul & Jazz!

Pro Light

Luister naar 3 zelf te kiezen kanalen en in hoge kwaliteit. Dat is het pro-light pakket waarbij je met onze webinterface eenvoudig tussen kanalen kunt wisselen. Inclusief backup-oplossing bij geen internet!

€25per maand

  • Meest verkocht in het MKB! Kwaliteits muziek in je winkel start hier!

Pro

Luister naar 3 zelf te kiezen kanalen en in hoge kwaliteit. Dat is het pro pakket waarbij je d.m.v. een luxe touchscreen eenvoudig tussen kanalen kunt wisselen. Inclusief backup-oplossing bij geen internet.

€37.50per maand

  • Meer controle in je vestiging incl. luxe touchscreen player!

Corporate

Dit is het meest uitgebreide pakket van Sublime Streams en het meest geschikt winkels met meerdere afdelingen of vestigingen. Met 5 kanalen en in-store commercials heb je alles wat je nodig hebt!

€50per maand

  • Het complete pakket voor de ultieme merkbeleving! Inclusief commercialplanner!

Add-on: Commercial Package

Met dit pakket heb je de mogelijkheid om 1 x per maand een commercial te laten produceren door Sublime Studio met een maximum van 12 commercials per jaar.

€1.375per jaar

  • 12 commercials per jaar
  • Zelf tekst aanleveren
  • Binnen 4 uur klaar

Add-on: Commercial Package

Met dit pakket heb je de mogelijkheid om 4 x per maand een commercial te laten produceren door Sublime Studio met een maximum van 52 commercials per jaar.

€6.500per jaar

  • 52 commercials per jaar
  • Zelf tekst aanleveren
  • Binnen 4 uur klaar

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!

We begrijpen dat je misschien nog wel veel meer vragen hebt, dan bovenstaande uitleg rond ons product want de mogelijkheden zijn echt enorm. Ons product is uniek in Nederland en enorm simpel custom made te ontwikkelen voor elk merk en merbeleving.

Van standaard streams die eigenlijk al een flinke lading dekken, tot echte custom made kanalen waarbij een professionale music-director een profiel samenstelt.  Daarmee onderscheiden wij ons van de simpele playlists en gaan voor de ultieme beleving! Wij zijn elke werkdag bereikbaar via 030 303 5 443 of mail naar info@sublimestreams.nl